به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان، عدس يكي از مواد غذايي است كه سرشار از پروتئين و آهن است و هضم آن آسان است به همين دليل به عملكرد بهتر بدن كمك ميكند و از بروز بيماريهاي عفوني جلوگيري ميكند. خوردن عدس يكي از بهترين راهها براي جذب پروتئين كم چربي است و خوردن روزانه آن قواي جسماني افراد را تقويت ميكند و بهبود ميبخشد. ما طرز تهيه سوپ عدس را براي شما در نظر گرفتيم تا با پختن و خوردن اين سوپ از خواص بينظير عدس بيشتر بهره ببريد.
مواد لازم براي تهيه سوپ عدس
روغن مايع دو قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي دو قاشق غذاخوري آب گوشت يا مرغ دو ليتر عدس يك ليوان پياز درشت سه عدد سيب زميني متوسط يك عدد نمك و فلفل به مقدار لازم نعناع خشك براي تزيين آبليمو به مقدار لازم
بيشتربخوانيد
- آموزش آشپزي؛ از كله پاچه پلو شيرازي و پرده پلو خوشمزه تركيهاي تا ساندويچ ميت بال و كمپوت خرمالو خانگي + تصاوير
طرز تهيه سوپ عدس
روغن را داخل قابلمه بريزيد و پيازهاي خرد شده را درون روغن بريزيد و كمي تفت دهيد تا پيازها كاملا نرم شوند.
سيب زمينيهايتان را خرد كنيد و آنها را به پيازهاي تفت داده شده اضافه كنيد و روي آن نمك و فلفل بپاشيد.
در مرحله بعد آب گوشت يا مرغ را به مخلوط سيب زميني و پياز اضافه كنيد و اجازه دهيد تا بجوشد. سپس عدس را به موادتان اضافه كنيد و به آنها فرصت دهيد تا كاملا جا بيفتند.
براي اينكه نفخ عدسها گرفته شود آنها را از شب قبل در آب بخيسانيد و چندين مرتبه آب آن را عوض كنيد.
فروشگاه رابوكالا
فروشگاه اسباب بازي
فروشگاه ليدي مد
فروشگاه خانه چين
بعد از اينكه سوپ شما قوام كافي را پيدا كرد رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا رنگ رب كاملا به خورد سوپ رود و قرمز شود.
بعد از اين مرحله سوپ شما آماده است و ميتوانيد آن را به ظرف سرو مورد نظرتان انتقال دهيد و روي آن را با نعناع خشك تزيين كنيد و در صورت تمايل هنگام ميل كردن اين سوپ به آن آبليمو اضافه كنيد تا طعم جذابتري داشته باشد و از طعم آن لذت ببريد.
منبع: كتاب كاله
انتهاي پيام/
|