بر اساس تحقيقات جديد، تغذيه ممكن است تأثير مستقيمي بر قدرت شناختي در سالهاي بعد داشته باشد. يافته ها نشان مي دهد پنير در برابر مشكلات شناختي مرتبط با سن نقش حفاظتي دارد.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه ايالتي آيووا دادههاي جمع آوري شده از ۱۷۸۷ فرد در رده سني ۴۶ تا ۷۷ سال را در بريتانيا بررسي كردند.
اين شركت كنندگان در بين سالهاي ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰، پرسشنامههاي را تكميل كردند و سپس در سالهاي ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ و مجدداً ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۶، تحت دو ارزيابي مجدد قرار گرفتند.
شركت كنندگان در اين سوالات در مورد نوع غذاي مصرفي شأن پاسخ دادند. محققان بعد از بررسي پاسخ شركت كنندگان به نتايج زير دست يافتند:
۱. نشان داده شد كه پنير محافظ ترين ماده غذايي در برابر مشكلات شناختي مرتبط با سن، حتي در اواخر عمر است.
۲. مشخص شد كه مصرف هفتگي گوشت بره، و نه ساير گوشتهاي قرمز، باعث بهبود قدرت شناختي طولاني مدت ميشود.
۳. مصرف بيش از حد نمك بد است، اما فقط افرادي كه در معرض ابتلاء به بيماري آلزايمر هستند براي پيشگيري از مشكلات شناختي به مرور زمان ميتوانند در اين مورد اغماض كنند.
محققان معتقدند انتخاب درست ماده غذايي ميتواند از بيماري و زوال شناختي پيشگيري نمايد.