فروشگاه دخترانه
مجموعه: نكات مهم آشپزي
▪ هنگام پختن گوجه فرنگي مقدار خيلي كمي شكر به اندازه يك نوك انگشت به آن اضافه كنيد.طعم گوجه فرنگي حفظ خواهد شد.
▪ خيار سالاد را با پوست خورد كنيد.پوست خيار طعم جالبي به سالاد شما مي بخشد.
▪ مقداري جوش شيرين داخل آب سماور يا كتري ريخته آن را بجوشانيد جرمها برطرف مي شود.
▪ ليمو را پيش از آبگيري مدت ۱۵ دقيقه درون آب داغ بيندازيد،آب آن تقريبا دو برابر خواهد شد.
▪ براي جلو گيري از خشك و سفت شدن پنير، روي طرف بريده شده آن كره يا روغن بماليد .
▪ براي آنكه زرده تخم مرغ درست در وسط تخم مرغ قرار گيرد،هنگام پختن تخم مرغ ها در آب،آنها را بهم بزنيد.
▪ پس از آنكه مرغ را آرد زديد،مدت يك ساعت آن را سرد كنيد. اينكار باعث خواهد شد كه هنگام سرخ كردن مرغ،پوشش آن بهتر چسبيده از هم نپاشد.
▪ دانه هاي ذرت را بايد هميشه در فريزر نگاهداري كنيد.نه تنها تازه مي ماند،بلكه انجماد،از چروكيده شدن آن جلوگيري خواهد كرد
▪ هنگام پختن نخود و لوبيا و ساير حبوبات،هيچگاه به آن نمك نزنيد،زيرا سخت خواهد پخت.
▪ براي زود جوش آمدن آب سماور،ابتدا آن را تا نيمه از آب پر كنيدو پس از گرم شدن،بقيه آب را به آن اضافه كنيد.
منبع : آكاايران