مجموعه: نكات مهم آشپزي
نكاتي براي طبخ پاستا-اگر پاستاهايي كه ميپزيد خوب و خوشمزه از آب در نميآيد اين مطلب براي شماست احتمالاً ديدهايد كه ماكاروني يا ديگر پاستاهاي بعضيها خيلي خوشمزه ميشود...
اين خوش طعمي بي دليل نيست و ترفندهايي دارد.
در اين مطلب ترفندهاي سادهاي ارائه ميدهيم كه به خوش طعم شدن پاستاهاي شما كمك ميكند.
پاستاهاي خوبي انتخاب كنيد .
هر پاستايي بنا به شكل و اندازهي خود سُس متفاوتي ميخواهد. براي انواع لولهاي شكل پاستاها بايد سسهاي غليظتري آماده كنيد.
براي پاستاهاي نازك مثل اسپاگتيها و ماكارونيهاي معمولي سُسهاي رقيقتر با روغن و گوجه فرنگي رنده شده مناسبتر است.
پاستاها را با حرارت بالا بپزيد.
زماني كه آب جوش ميآيد و پاستاها را داخل آن ميريزيد حواستان باشد كه شعلهي گاز بالا باشد و حالت جوشيدن آب بعد از اضافه كردن پاستاها نيز ادامه داشته باشد. اين كار باعث ميشود كه پاستاها يكدست پخته شوند.
از جوشاندن زياد پاستاها بپرهيزيد.
پاستاها را تا زماني در آب بجوشانيد كه به اصطلاح به دندان بيايند. پاستاها نبايد زياد جوشانده و نرم شوند. يادتان باشد كه پاستاها تا كمي بعد از آب كش شدن نيز به روند پختن ادامه ميدهند. براي همين اگر زياد بجوشانيدشان خيلي نرم و به اصطلاح شفته ميشوند.
پاستاها را آب نكشيد.
بعضيها عادت دارند كه بعد از آب كش كردن پاستاها، آنها را زير آب ميگيرند و حسابي شستشو ميدهند. اين كار اشتباه است. بعد از اين كه پاستاها نرم و آب كش شد بلافاصله آنها را در ظرف حاوي سس بريزيد. هيچ وقت پاستاهاي پخته را آب نكشيد زيرا نشاستهي آنها از بين ميرود و به خوبي با سس مخلوط نميشوند.
به پاستاهايتان كمي پنير رنده شده اضافه كنيد.
كمي پنير پارمسان روي پاستاهايتان رنده كنيد. اين كار باعث خوشمزه تر شدن آنها ميشود. در ايتاليا معمولاً كمي روغن زيتون نيز براي خوش طعم شدن به پاستاها اضافه ميكنند.
منبع:تبيان
|