برترينها: به طور حتم هر هنري علاوه بر مهارت و تسلط، نيازمند شوق و استعداد ذاتي نيز ميباشد. هنر آشپزي نيز از ساير هنرها مستثني نيست. هر سرآشپز به هنگام آشپزي اثر هنري خود را با ذوق و عشق فراوان طبخ ميكند تا بتواند علاوه بر رفع نياز گرسنگي افراد، نياز روحي آنها به محبت، عشق و زيبايي را نيز برطرف كند.
بي شك هر هنرمندي، به واسطهي روحيهي شفاف و زيبايش تمايل زيادي به اشتراك هنر خود با ديگران دارد؛ و همين تمايل به آموختن هنر به افراد علاقهمند و افزودن به تعداد هنرمندان جهان از بهترين بخششها و هديههاست. بسياري از سرآشپزان مطرح جهان با انتشار كتابهاي آشپزي و برگزاري كلاسها و ساخت برنامههاي مربوط به آشپزي سعي در به اشتراك گذاشتن هنر بينظير خود در آشپزي دارند كه براي علاقهمندان آشپزي بسيار مفيد و كاربردي ميباشد.
شايد بسياري از غذاها را پيشتر با رسپيهاي مختلف تهيه كرده و خورده باشيد. اما آيا تا به حال به ذهنتان خطور كرده كه غذاهايي را با رسپي بهترين سرآشپزهاي دنيا امتحان كنيد؟ ريچل ري بدون شك يكي از بهترين سرآشپزهاي حال حاضر ميباشد كه در سطح جهاني به شهرت و محبوبيت رسيده است.
ريچل ري كيست؟
ريچل ري متولد ۲۵ آگوست ۱۹۶۸ يكي از شناخته شدهترين آشپزهاي آمريكايي ميباشد كه با ساخت برنامههاي متنوع توانست به شهرت برسد. بسياري او را با عنوان ملكه غذاها زود پخت و ارزان ميشناسند. ريچل ري ادعا ميكد كه تهيه هيچ يك از غذاهاي او بيشتر از ۳۰ دقيقه زمان نميبرند.
خانواده ريچل ري در ماساچوست يك رستوران داشتند و او از همان دوران كودكي به آشپزي علاقه داشت. با گذشت زمان خودش هم رستوراني تاسيس كرد و توانست مشتريان زيادي را جذب كند. او در رستوران خود در معرض ديد مشتريان خود به آشپزي ميپرداخت و همين موضوع سبب گشت كه توجه تهيهكنندگان تلويزيون به او جلب شود و بتواند مجري يك برنامه آشپزي در شبكه آشپزي آمريكا شود.
برنامههاي مشهور و شناخته شده اين آشپز مشهور شامل ۳۰ دقيقه وعده غذايي، سفرهاي خوشمزه ريچل ري و ۴۰ دلار در روز مخاطبان بسيار زيادي داشتهاند و ريچل ري را به شهرت و ثروت بسيار زيادي رساندهاند. ريچل ري تا كنون توانسته سه جايزه امي را از آن خود كند. همچنين او چندين كتاب آشپزي نيز نوشته كه به شهرت او در زمينه آشپزي بسيار دامن زدهاند. خوردن غذايي با رسپي مخصوص اين سرآشپز مشهور ميتواند با لذت چندين برابر برايتان همراه باشد. در ادامه با برترينها و رسپي مخصوص ريچل ري براي غذايي بسيار لذيذ همراه باشيد.
رسپي مخصوص ريچل ري براي اسپاگتي با كره بادام زميني
اسپاگتي از آن دسته غذاهايي است كه به روشهاي مختلف طبخ و سرو ميشود. شايد پيشتر اسپاگتيهاي مختلفي را امتحان كرده باشيد، اما مطمئننا هنوز اسپاگتيهاي زيادي وجود دارند كه با آنها آشنايي نداريد و آنها را امتحان نكردهايد. اسپاگتي با كره بادام زميني يكي از پرطرفدارترين اسپاگتيها ميباشد كه در سراسر جهان طرفداران زيادي دارد و رسپيهاي مختلفي از آن در سايتها و مجلات مختلف وجود دارد.
پختن اسپاگتي با كره بادام زميني با رسپي مخصوص يك سرآشپز مشهور و شناختهشده ميتواند برايتان لذتبخشتر بوده و طعم بينظير اين غذا را دو چندان كند. در ادامه دستور پخت مخصوص ريچل ري براي اسپاگتي با كره بادام زميني را خواهيد خواند. پس با برترينها همراه باشيد.
مواد لازم:
- ۲ فنجان سينه مرغ خرد شده
- ¼ فنجان كره بادام زميني صاف شده
- ¼ فنجان آب سيب
- ¼ فنجان سركه
- ¼ فنجان سس سويا
- ۱ قاشق غذاخوري عسل
- ۱ قاشق غذاخوري روغن كنجد
- ۱ الي ۲ قاشق غذاخوري سس چيلي تند
- ۴۰۰ گرم اسپاگتي
- ۳ شاخه كرفس كامل (خرد شده)
- ۴ عدد تربچه (خرد شده)
- ۴ تا ۵ عدد پيازچه (خرد شده)
- ۱ فنجان جوانه لوبيا
- ¼ فنجان كنجد
طرز تهيه:
مرحله اول: يك قابلمه بزرگ آب را روي اجاق گاز قرار دهيد تا به جوش آيد.
مرحله دوم: كره بادام زميني را در قابلمهاي بريزيد و به مدت ۳۰ ثانيه در فر قرار دهيد تا كمي آب شده و صاف شود. (يا ميتوانيد آن را داخلي ماهيتابهاي بريزيد و روي شعلهي كم گاز قرار دهيد تا صاف شود و سپس آن را در يك قابلمه بريزيد.) آب سيب، سركه، سس سويا، عسل، روغن و سس چيلي را به سس بادام زميني اضافه كنيد.
مرحله سوم: به محض جوشيدن آب، اسپاگتيها را داخل آن بريزيد و اجازه دهيد به همان ميزاني كه روي بستهبندي اسپاگتي نوشته شده در آب و روي شعله بمانند. سپس آنها را آبكش كنيد و روي آنها آب سر باز كنيد تا سرد شوند و بعد اجازه دهيد كه آب اسپاگتيها برود.
مرحله چهارم: اسپاگتيها، كرفس، تربچه، پيازچه، جوانه لوبيا و مرغ را داخل سس بادام زميني بريزيد و روي آنها كنجد بريزيد.
نكاتي در ارتباط با اسپاگتي با كره بادام زميني
- طرز تهيه بالا مناسب ۴ نفر ميباشد.
- ميتوانيد به جاي اسپاگتي از نودل نيز استفاده كنيد.
- ميزان سس چيلي را به ميزان طبع خود كم و زياد كنيد.
|