فروشگاه دخترانه

 
 
طرز تهيه خيارشور خانگي؛ ترد و خوشمزه
| نظرات (0)

طرز تهيه خيارشور خانگي؛ ترد و خوشمزه

وب‌سايت فرارو: خيار شور يكي از خوشمزه‌ترين دورچين‌هاي غذا است مخصوصا در كنار انواع ساندويچ و كباب بسيار دلچسب است. خيار شور به دو روش سنتي و صنعتي تهيه مي‌شود كه مطمئنا روش سنتي آن بسيار خوشمزه‌تر است به همين جهت در اين بخش تصميم گرفتيم طرز تهيه خياشور سنتي را با همه فوت و فن‌هاي آن به شما آموزش دهيم تا به راحتي بتوانيد در منزل آن را تهيه كنيد.

مواد لازم

  • خيار تازه و قلمي ۱ كيلو
  • سير ۴ عدد
  • كرفس ۳ شاخه
  • ساقه شويد ۳ عدد
  • تخم گشنيز ۱/۲ پيمانه
  • فلفل سبز تند ۲ عدد (اختياري)
  • نخود خام ۱۰ عدد
  • آب جوش ۱۴ پيمانه
  • سركه انگور ۱ پيمانه
  • نمك ۳/۴ پيمانه

طرز تهيه

۱. قبل از هر چيز مواد اوليه شامل سبزي، خيار و سير را به خوبي بشوييد سپس آن‌ها را بر روي يك پارچه تميز قرار دهيد تا خشك شوند. به اين نكته توجه داشته باشيد كه تمام مواد بايد كاملا خشك باشند و الا خيارشور كپك مي‌زند.

۲. در يك قابلمه آب را جوش بياوريد سپس از روي حرارت برداريد كنار بگذاريد تا خنك شود بعد نمك + سركه را به آن اضافه كنيد هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. براي تهيه خيارشور از سركه سيب هم مي‌توانيد استفاده كنيد، اما سركه انگور بهتر است.

۳. در مرحله بعد بايد با يك خلال دندان سوراخي در هر خيار ايجاد كنيد به طوري كه خلال دندان از يك طرف خيار وارد شده و از سمت ديگر خارج شود سپس آن‌ها در شيشه‌هاي تميز قرار دهيد. سوراخ كردن خيار‌ها به دو دليل انجام مي‌شود دليل اول پوك نشدن خيار شور و دليل دوم زودتر آماده شدن آن است.

پوستر و كاغذ ديواري
پاركت
ديوارپوش ساختمان
پوشش كف و سقف


۴. حالا بين خيار‌ها را با سير، سبزي‌هاي آماده شده، فلفل، نخود و تخم گشنيز پر كنيد. در آخرين مرحله روي ظرف حاوي خيارشور را با برگ‌هاي كرفس بپوشانيد و مخلوط آب + سركه + نمك را به آن اضافه كنيد حواستان باشد آب حتما بايد سرد باشد. به اين نكته توجه كنيد كه اگر مقدار سركه بيشتر شود خيارشور‌هاي شما نرم‌تر و طعم ترش‌تري خواهند گرفت.

۵. ظرف حاوي خيارشور را در جاي خنك به دور از نور خورشيد قرار دهيد تا عمل بيايد حدود ۱ ماه زمان لازم است تا خيارشور عمل بيايد. به اين نكته توجه داشته باشيد كه اگر خيارشور‌ها در معرض نور خورشيد قرار بگيرند زرد مي‌شوند. به هيچ عنوان خيارشور را در ظرف‌هاي پلاستيكي درست نكنيد بهترين ظرف براي تهيه خيارشور ظرف‌هاي شيشه‌اي است كه در آن محكم بسته مي‌شود. حواستان باشد اگر در ظرف محكم بسته نشود و هوا به داخل آن راه يابد خيارشور‌ها نرم و لزج مي‌شوند.

بعد از باز كردن سر ظرف بايد خيارشور‌ها را در يخچال نگهداري كنيد، رعايت اين موضوع، هم از كپك زدن خيارشور جلوگيري مي‌كند هم اينكه مدت زمان خيلي بيشتري مي‌توانيد آن‌ها را نگهداري كنيد. علاوه بر اين مراقب باشيد به هيچ عنوان دست چرب، قاشق چرب يا هر شي چرب ديگري وارد ظرف خيارشور نشود در اكثر موارد عدم رعايت اين نكته موجب كپك زدن خيارشور مي‌شود.

لامپ و چراغ
چراغ تزئيني
لوازم جانبي نور و روشنايي
ابزار آلات


:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: طرز تهيه خيارشور خانگي؛ ترد و خوشمزه،
نویسنده : فروشگاه دخترانه
تاریخ : ۱ دى ۱۳۹۹
زمان : ۱۲:۴۶:۵۴
[ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی