ايرنا زندگي: سالاد تبوله را ميتوان به عنوان ميان وعده هم سرو كرد و در كمترين زمان ممكن يك طعم فوق العاده را ساخت. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه اين سالاد خوشمزه را به شما آموزش دهيم.
۱. ابتدا بلغور را داخل يك كاسه ميريزيم و روي آن ۱ قاشق غذاخوري زيتون ميريزيم و خوب مخلوط ميكنيم تا به روغن آغشته شود و بعد آب جوش روي آن ميريزيم و در كاسه را با پلاستيك سلفون ميپوشانيم تا به مدت ۱۵ دقيقه همين طور بماند.
۲. سپس براي هدر نرفتن زمان پيازچه و جعفري را ميشوييم و روي تخته ساطوري ميكنيم و خيار را ميشوييم و به صورت عمودي و افقي روي آن برش ميزنيم تا خيار به صورت مربعهاي كوچكي شوند (مانند مدل سالاد شيرازي برش ميدهيم)
۳. سپس گوجه فرنگيها را نيز ميشوييم و ريز خرد ميكنيم. پس از گذشت ۱۵ دقيقه سلفون را بر ميداريم و آب اضافه آن را بيرون ميريزيم و آبكش ميكنيم و در ظرف ميريزيم و مواد خرد شده را به آن اضافه ميكنيم.
۴. روغن زيتون باقي مانده را روي مواد ميريزيم و نمك، فلفل سياه، آبليمو روي مواد ميريزيم و مخلوط ميكنيم تا يكدست و طعمدار شوند.