به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زير قصد داريم شما را با طرز تهيه اسنك بادمجان آشنا كنيم.
مواد لازم بادمجان (ريز و قلمي) ۱۰ عدد پنير پيتزا ۲۵۰ گرم پنير سفيد ۲۵۰ گرم جعفري به مقدار لازم نان تست ۴۰ عدد نمك و فلفل به مقدار لازم
طرز تهيه ابتدا بادمجانها را شسته، خشك كرده و آنها را حلقه حلقه بريده و در كره يا روغن سرخ ميكنيم. بادمجان، پنيرسفيد و نصف پنير پيتزا، جعفري، نمك و فلفل را مخلوط ميكنيم. دستگاه ساندويچساز را روشن كرده تا گرم شود.
روي يك نان تست يك قاشق غذاخوري از مواد ريخته و رويش پنير پيتزا ميريزيم و نان ديگر را روي آن قرار داده و كمي فشار ميدهيم تا به هم بچسبند.
باقي نانها را نيز به همين ترتيب آماده ميكنيم. نانهاي آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندويچها آماده شوند.
ساير نكات ميتوانيد اين اسنك را روي گريل مايكروويو هم طبخ كنيد اگر به هيچ كدام از دستگاهها دسترسي نداريد اسنكها را داخل فر بپزيد ميتوانيد به جاي نان تست از نان باگت هم استفاده كنيد به اين صورت كه آن را باز كرده و با وردنه صاف كنيد و به اندازه نان تست ببريد در صورت تمايل روي بادمجانها ۲ حلقه گوجه سرخ شده هم قرار دهيد تا خوشمزهتر شود.