فروشگاه دخترانه
مجموعه: آموزش شيريني پزي
نان پسته يك نوع نان خانگي بسيار مقوي و خوشمزه است كه با مغز پسته پر شده است.
ميزان سرو: 8 نفر
مواد لازم براي نان پسته :
مواد لازم مياني نان پسته :
طرز تهيه نان پسته :
ابتدا براي تهيه مواد مياني، پسته ريز خردشده، سرشير و پودر شكر را در ظرف مناسبي با هم به خوبي مخلوط كنيد و كنار بگذاريد.
براي تهيه خمير نان، آرد، پودر شكر، كره، خميرمايه، تخم مرغ، روغن زيتون و شير را در ظرف مناسبي با هم مخلوط كنيد.
خمير را ورز دهيد تا يكدست شود. روي خمير را با پارچه اي مطلوب بپوشانيد و حدود 15 دقيقه استراحت دهيد.
خمير را به هشت قسمت تقسيم كنيد و هر يك را روي سطح آرد پاشيده شده پهن كنيد.
مخلوط مواد مياني را روي خميرها پخش كرده و آنها را رول كنيد.
حدود 2 الي 3 سانتيمتر پايين تر از يكي از دو سر خمير برشي تا انتهاي آن ايجاد كنيد و دو قسمت خمير را روي هم بپيچانيد.
نان ها را در فر از قبل گرم شده با دماي 180 درجه سانتيگراد (350 درجه فارنهايت) قرار دهيد تا طلايي و برشته شوند.
منبع : ماهنامه كيك و شيريني - bartarinha.ir