برترينها: سكانس جنجالي از سريال آقازاده كه راضيه با يك ظرف آش، حامد را به خلوت خودش ميبرد در شبكههاي اجتماعي بازتاب زيادي داشته، ما هم اينجا برايتان طرز تهيه آش گذاشتهايم، آن هم تابستاني! ظاهرا آش، حاجت روا ميكند، اميدواريم كه فقط نفخ نكنيد!
مواد لازم
- اسفناج: ۵۰۰ گرم
- ماست چكيده ترش: ۵ الي ۶ قاشق غذاخوري
- لوبيا سفيد: ۱ پيمانه
- رشته آشي: ۱۵۰ گرم
- پيازداغ، نعناداغ و سيرداغ به مقدار لازم
طرز تهيه:
۱. براي شروع لوبيا سفيد، ۲ قاشق پيازداغ، ۱ قاشق سير داغ و به مقدار كافي آب رو داخل قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم ميذاريم و اجازه ميديم تا لوبياها كاملا بپزن و نرم بشن، حدود ۲ ساعت كافيه.
۲. همين طور كه ميبينين ديگه لوبياها كاملا پختن در صورتي كه مقدار آب كم شده بود ميتونيم به مقدار لازم آب جوش اضافه كنيم.
۳. حالا نوبت به اضافه كردن اسفناج ميرسه لازم نيست اسفناج رو كاملا خورد كنيم و هر چقدر درشتتر باشه بهتره.
۴. حدود بيست دقيقه الي نيم ساعت طول ميكشه تا اسفناجها بپزن و تغيير رنگ بدن. حالا رشته آشي رو هم اضافه ميكنيم.
۵. آش رو به آرومي هم ميزنيم تا رشتهها به هم نچسبن و كم كم شروع به پختن و حجم گرفتن كنن.
۶. اجازه ميديم تا رشتهها كاملا نرم بشن و حجم بگيرن و به آش قوام بدن و آش روغليظ كنن حالا ديگه درواقع آشمون حاضره و فقط ميمونه اضافه كردن ماست. پس در پنج دقيقه نهايي به مقدار كافي نعناداغ اضافه كرده و ماست رو هم ميريزيم.
۷. بهتره ماست رو كم كم اضافه كنيم و مزهي آش رو بچشينم تا در صورت لزوم مقدارش رو كمتر يا بيشتر كنيم. هر چه ماست ترشتر باشه آشمون لذيذتر ميشه.
۸. آش حاضره پس براي خوشمزهتر شدن بهش پياز داغ و سير داغ اضافه كرده و سروش كنيم.
|