ايرنا زندگي: چوروس دسري اسپانيايي است كه شبيه باميه خودمان است؛ با اين تفاوت كه نوع سرو آن متفاوت است و شهد باميه را هم ندارد.
مواد لازم:
شكر قهوهاي: ۲ ق غ
نمك: نصف ق غ
مارگارين يا كره: يك سوم فنجان
آرد: ۱ فنجان
تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد
عصاره وانيل: ۱ ق چ
شكر: يك چهارم فنجان
دارچين: ۱ ق چ
طرز تهيه و دستور پخت:
۱. ابتدا كره، شكر قهوهاي، نمك و يك فنجان آب را در تابهاي بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا كره ذوب شده و مواد شروع به جوشيدن كند.
۲. تابه را از روي حرارت برداريد و آرد را بيافزاييد و با قاشق چوبي خوب مخلوط كنيد تا خميري يكدست درست شود.
۳. دو عدد تخم مرغ را در ظرفي ديگر بشكنيد و هم بزنيد تا باز شود، وانيل را افزوده و مخلوط كنيد. سپس به خمير افزوده و خوب ورز دهيد تا به خورد آن برود.
۴. خمير را داخل قيف بريزيد، سيني فر را با كاغذ روغني بپوشانيد و خمير را به شكلهاي دلخواه داخل سيني بريزيد.
۵. باميهها را براي ۱۰ الي ۱۲ دقيقه در فري كه با دماي ۲۲۰ درجه سانتي گراد گرم شده بپزيد، بعد از اينكه باميهها پف كردند براي چند دقيقه گريل را روشن كنيد تا برشته شوند.
۶. در اين فاصله دارچين و پودر شكر را با هم مخلوط كرده و در ظرفي بريزيد، باميهها را از فر خارج كرده و در اين مخلوط بغلطانيد و سرو كنيد.