فر را با دماي 190 درجه ي سانتيگراد گرم كنيد. كره و شكر را با همزن برقي هم بزنيد تا لطيف يكنواخت شود. سپس تخم مرغ، وانيل و عسل را افزوده و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. آرد و جو پرك را به مواد افزوده و با قاشق مخلوط كنيد.
در انتها پسته و كشمش را اضافه كرده و در صورتي كه خمير خشك بود با افزودن كمي شير خمير را لطيف كنيد. از خمير به اندازه ي گردو برداشته و آن را در دست گرد كنيد داخل سيني چرب كرده قرار داده و كمي سطح آن را فشار داده تا تخت شود آنگاه به مدت 10 تا 15 دقيقه در فر بپزيد. مي توانيد به جاي كشمش از انواع ميوه هاي خشك مثل كرنبرى استفاده كنيد.