به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان، سوفله به نوعي غذاي پخت شده بر پايه تخم مرغ گفته ميشود كه معمولاً به روشهاي متفاوت و با استفاده از مواد اوليه مختلفي طبخ ميشود. سوفله مرغ و اسفناج يكي از لذيذترين انواع سوفلهها است كه در تركيب با پنير پارمزان خرد شده، طعم بسيار لذيذي دارد و به عنوان يك وعده غذايي سريع و خوشمزه در نظر گرفته ميشود. در اين مقاله ميتوانيد طرز تهيه سوفله اسفناج را در ادامه ياد بگيريد.
مواد لازم براي ۴ تا ۶ نفر
سينه مرغ مربعي خرد شده: ۲ ليوان دستهدار
كره با دماي اتاق: ۴ قاشق غذاخوري
اسفناج: ۶۰۰ تا ۷۰۰ گرم
آرد سفيد: ۱/۴ ليوان دستهدار
شير در دماي اتاق: ۱/۵ ليوان دستهدار
جوز هندي: نصف قاشق چاي خوري
نمك و فلفل: به مقدار لازم
پنير چدار رنده شده: ۱/۵ ليوان دستهدار
پنير پارمزان رنده شده: نصف ليوان دستهدار
زرده تخم مرغ در دماي اتاق: ۶ عدد
سفيده تخم مرغ در دماي اتاق: ۶ عدد
نان: ۲ عدد
بيشتربخوانيد
- آموزش آشپزي؛ از كله پاچه پلو شيرازي و پرده پلو خوشمزه تركيهاي تا ساندويچ ميت بال و كمپوت خرمالو خانگي + تصاوير
طرز تهيه
اولين مرحله از طرز تهيه سوفله اسفناج به اين صورت است كه ابتدا ۸ عدد ظرف سوفله خوري آماده ميكنيد و اطراف آن را با كره چرب كنيد. سپس فر را با دماي ۱۹۰ درجه سانتيگراد روشن كنيد تا گرم شود. يك قابلمه را با حرارت متوسط روي گاز قرار دهيد و مقداري كره داخل آن بريزيد. اجازه دهيد كره داغ شود و بعد آرد را به آن اضافه كنيد. آرد و كره را خوب هم بزنيد تا با هم مخلوط شوند. آنقدر اين تركيب را هم بزنيد تا مخلوطي نرم و خامهاي تشكيل شود. با پشت قاشق مدام هم بزنيد تا كره و شير براي ۸ تا ۱۰ دقيقه پخته شوند.
در اين مرحله از طرز تهيه سوفله اسفناج بايد مقداري جوز هندي، نمك و فلفل به تركيب آرد و كره اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد مزهدار شود. سپس موادي را كه آماده كرديد از روي گاز برداريد و در ظرف مناسب بريزيد تا براي تهيه سوفله از آن استفاده كنيد. حال سينه مرغ را روي تخته چوبي قرار دهيد و به صورت مربعي برش دهيد. اگر از اسفناج درشت استفاده ميكنيد، چند برش روي آن ايجاد كنيد تا كوچكتر شوند. سپس اسفناج را داخل يك ماهيتابه بريزيد و كمي هم بزنيد تا نرم شود. بعد از نرم شدن و پختن اسفناج آن را داخل يك ظرف جداگانه بريزيد.
فروشگاه رابوكالا
فروشگاه اسباب بازي
فروشگاه ليدي مد
فروشگاه خانه چين
در اين مرحله از طرز تهيه سوفله اسفناج بايد مرغهايي را كه به صورت مربعي برش داديد را داخل يك ماهيتابه بريزيد. مقداري روغن داخل ماهيتابه بريزيد و مرغها را تفت دهيد تا پخته شوند. اگر دوست داريد بدون روغن مرغها را آماده كنيد، ميتوانيد مقداري آب داخل يك قابلمه بريزيد و مرغها را بپزيد. بعد از پخت مرغ، در يك كاسه بزرگ آن را با اسفناجهاي پخته شده و پنير و زرده تخم مرغ مخلوط كنيد. حال نان را به مربعهاي كوچك برش دهيد و به تركيب مرغ و اسفناج اضافه كنيد. مواد را خوب تركيب كنيد و كنار بگذاريد.
در مرحله چهارم از طرز تهيه سوفله اسفناج بايد سفيده تخم مرغها را در يك كاسه بريزيد و با كمك همزن برقي و با سرعت زياد به مدت ۲ دقيقه بزنيد تا سبك و كفي شود. سپس سفيده تخم مرغ را به تركيب مرغ و اسفناج اضافه كنيد. تركيب آرد و كره را كه در مرحله اول درست كرده بوديد با مواد مخلوط كنيد و مواد را داخل سوفله خوريها بريزيد. كمي پنير پارمزان رنده شده روي هر سوفله بريزيد و بعد قالبها را با دماي ۱۹۰ درجه براي چند دقيقه در فر قرار دهيد. براي درست كردن اين سوفله ميتوانيد مرغ و اسفناجها را به صورت لايه لايه نيز به قالب اضافه كنيد و در نهايت تخم مرغ و پنير را اضافه كنيد. هر زمان كه روي سوفله طلايي شد، قالبها را از فر خارج كنيد و فورا سرو كنيد. اگر ظرف سوفله خوري نداريد از يك ظرف مخصوص فر براي درست كردن سوفله اسفناج و مرغ پنيري استفاده كنيد.
منبع: مجله كوروش
انتهاي پيام/
|