بادمجان، بلال، كدو، فلفل دلمهاي قرمز، روغن زيتون، برگ مرزنجوش تازه، لوبيا سفيد و سركه بالزاميك از اجزاي اين سالاد خوشمزه هستند.
مواد لازم :
بادمجان
300 گرم
بلال
2 عدد
كدو
2 عدد متوسط
فلفل دلمهاي قرمز
1 عدد
روغن زيتون
يك سوم پيمانه
برگ مرزنجوش تازه
يك و نيم قاشق غذاخوري
لوبيا سفيد
600 گرم
سركه بالزاميك
1 قاشق غذاخوري
روش تهيه : بادمجان را ابتدا از درازا برش بزنيد و سپس آن را به اندازه حدوداً 5 سانتيمتر خرد كنيد. بلالها را به طول حدود 2 سانتيمتر برش بزنيد.
كدو و فلفل دلمهاي و برگهاي مرزنجوش را نيز به اندازه هاي درشت، خرد نماييد. لوبيا را بپزيد. توجه داشته باشيد كه لوبيا را پس از پخت آبكش نماييد تا هيچ آبي باقي نماند.
ماهيتابه را اندكي چرب كنيد و آن را روي حرارت ملايم قرار دهيد. بادمجان، بلال، كدو، فلفل دلمهاي و روغن را كاملاً با هم مخلوط كنيد و به ميزان لازم به آن نمك و فلفل بزنيد. سپس آنها را داخل ماهيتابه بريزيد. همه مواد را سرخ نماييد تا كاملاً نرم شوند.
پس از آنكه مواد كاملاً پخته شدند آنها را داخل ظرف ديگري بريزيد و لوبياي پخته شده را نيز به آنها اضافه كنيد. مقداري سركه بالزاميك روي آنها بريزيد و كمي هم بزنيد.