فروشگاه دخترانه

 
 
طرز تهيه انواع خورش به
| نظرات (0)

طرز تهيه انواع خورش به

مجموعه: آموزش انواع غذاها

طرز تهيه خورش به 3 روش مختلف


خورش به يكي از خورش هاي سنتي ايراني است كه علاوه بر خوشمزگي بسيار مقوي است. اين خورش به روش هاي متفاوتي تهيه مي شود، كه در ادامه با چند روش پخت آن آشنا مي شويد.

خورش به يكي از انواع خورش هاي مجلسي ايراني است كه به علت وجود به در آن عطر خاص و بسيار مطبوعي دارد. اين خورش به دليل اينكه به تازه فقط در فصل پاييز موجود است يكي از خورش هاي فصلي به حساب مي آيد.

 

مي توانيد به را فريز كنيد و در ساير فصل هاي سال از خوردن اين خورش لذت ببريد پخت انواع خورشت به متفاوت است مي توانيد خورشت به را با لپه، بدون لپه يا ساده ، خورش به با آلو و طرزتهيه خورشت به با سيب و … تهيه كنيد. در ادامه با چند روش پخت آن آشنا شويد.

 

طرز تهيه خورش به با لپه :

مواد مورد نياز خورش به با لپه :

 گوشت گوسفند  750 گرم
 به  250 گرم
 لپه يك چهارم پيمانه يا 75 گرم 
پياز  1 عدد 
 سير 3 حبه 
پوره گوجه فرنگي  يك چهارم پيمانه (60 گرم) 
روغن  4 قاشق غذاخوري 
 زردچوبه به مقدار لازم 
فلفل سياه نصف قاشق غذاخوري
آب يك و نيم فنجان
شكر (اختياري) 3 قاشق غذاخوري
آب ليمو 2 قاشق غذاخوري
چوب دارچين 1 عدد
قلم گوسفند (اختياري) 1 عدد

 

طرز تهيه خورش به با لپه :

پياز و سير را ريز خرد كنيد ابتدا پياز را با مقداري روغن تفت بدهيد زماني كه سبك شد و سير را به آن اضافه كنيد و تفت بدهيد تا كمي سبك شود.

 

سپس گوشت گوسفندي را به شكل خورشتي خرد كنيد و به همراه قلم اضافه كنيد و همه ي اطراف آن را سرخ كنيد تا طلايي شوند.

 

لپه را از قبل كمي آبپز كنيد سپس آب آن را خارج كرده و در اين مرحله به خورش اضافه كنيد و كمي تفت بدهيد.

 

پوره گوجه فرنگي، زردچوبه و فلفل سياه را اضافه كنيد. سپس آب جوش را به خورش اضافه كنيد و بگذاريد 10 دقيقه بجوشد، چوب دارچين را هم اضافه كنيد.

 

درب قابلمه را بگذاريد و اجازه بدهيد گوشت با حرارت ملايم بپزد. در همين حين بايد به ها را شسته و به صورت مكعبي درشت خرد كنيد. لازم نيست پوست به ها را بگيريد.

 

داخل يك تابه مقداري روغن بريزيد و روي حرار قرار بدهيد زماني كه روغن داغ شد به ها را به آن اضافه كنيد و تفت بدهيد تا به ها طلايي شوند. تفت دادن به ها بايد تا حدي باشد كه فقط كمي منسجم شوند و نياز به تفت دادن زياد نيست.

 

پس از اينكه به ها آماده شدند صبر كنيد تا گوشت به طور كامل پخته شود سپس به ها را به همراه كمي نمك اضافه كنيد. حرارت زير خورش را ملايم كنيد تا خورش به طور كامل جا بيفتد و براي 45 دقيقه ديگر خورش را بپزيد.

 

در 15 دقيقه پاياني پخت خورش شكر و آبليمو را به قابلمه اضافه كنيد. اجازه دهيد خورش به غلظت كافي برسد سپس به همراه نان يا برنج سرو كنيد.

 

نكاتي براي تهيه خورش به :

** اضافه كردن پوره يا رب گوجه فرنگي به خورش به اختياري است. اضافه كردن آن باعث مي شود طعم و رنگ خورش بهتر شود.

 

** پوره يا رب گوجه فرنگي را براي طعم بهتر تفت بدهيد.

** بعد از پخت خورش چوب دارچين را دور بندازيد.

 

خورش به :

 

مواد لازم براي خورش به :

 گوشت بدون استخوان  750 گرم
 به  1 كيلوگرم
 پياز سرخ شده 4 قاشق سوپخوري 
 روغن  150 گرم
 شكر (در صورت تمايل)  2 قاشق سوپخوري
 آبليمو  نصف فنجان كوچك
 گوجه فرنگي يا رب 2 قاشق غذاخوري 
 زعفران ساييده  1 قاشق مرباخوري
نمك و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهيه خورش به :

براي تهيه خورش به ابتدا گوشت را خورشتي خرد كنيد سپس آن را با استيك كوب بكوبيد و با پياز و مقداري روغن سرخ كنيد. آب به مقدار كافي درون قابلمه بريزيد تا گوشت بپزد. علت كوبيدن گوشت زودتر پختن آن است.

 

پوست به را بگيريد و به چهار قسمت تقسيم كنيد تخم به ها را جدا كرده و به شكل سيب زميني قيمه خلالي خرد كنيد درون روغن سرخ كنيد و زماني كه گوشت ها پختند آن ها را داخل قابلمه گوشت بريزيد.

 

شكر، آبليمو و زعفران را اضافه كرده و بگذاريد خورش جا بيفتد. دقت كنيد خورش آنقدر نپزد كه به ها له شوند و بعد از كشيدن خورش خلال هاي به فرم و شكل خود را حفظ نمايد.خورش را با چلو ميل نماييد.

 

 خورشت به آلو اصفهاني:

 

مواد لازم براي تهيه خورشت به آلو :

 گوشت گوسفندي 400 گرم 
 پياز متوسط  1 عدد
 به 300 گرم 
 آلو خورشتي  10 الي 12 عدد
 شكر 1 قاشق غذاخوري 
 آبليمو  1 قاشق غذاخوري
 رب گوجه فرنگي 2 تا 3 قاشق غذاخوري 
 زعفران دم كرده  نصف پيمانه
روغن به مقدار لازم
نمك و فلفل به مقدار لازم
پودر سير و دارچين به مقدار لازم

فروشگاه اسباب بازي

فروشگاه ليدي مد

فروشگاه رابوكالا

فروشگاه خانه چين

آموزش درست كردن خورشت به آلو :

گوشت را خورشتي خرد كنيد كه نه زياد درشت باشند و نه زياد ريز. گوشت ها را كمي تفت بدهيد تا حدي كه آب آن كشيده شود و كمي تفت داده شوند. به ها را پوست بگيريد و به اندازه حبه قندي درشت خرد كنيد و براي اينكه سياه نشود مقداري آبليمو به آن ها بزنيد.

 

پياز را خلالي خرد كنيد و در كمي روغن تفت بدهيد تا طلايي شوند. بعد گوشت را به آن اضافه كنيد و مقداري پودر سير و فلفل سياه هم روي آن بپاشيد مواد را با هم تفت بدهيد بعد از اينكه رنگ گوشت برگشت كمي زردچوبه به آن اضافه كنيد تا طعم گوشت لذيذتر شود. حدود 1 ليتر آب به گوشت ها اضافه كنيد تا گوشت به همراه پياز و ادويه جات بپزد. بعد از پخت گوشت رب گوجه فرنگي را كمي تفت بدهيد و داخل آب گوشت بريزيد و به همراه آن دارچين، آلو بخارا و به خرد شده را اضافه كنيد.

 

اگر آلوها سفت باشند بايد يكي دو ساعت از قبل آن را در آب سرد خيس كنيد. اگر دوست داشتيد خورشت به شما مزه ملسي داشته باشد مي توانيد به آن 1 قاشق شكر اضافه كنيد. در آخر پخت به آن زعفران دم كرده اضافه كنيد تا عطر و طعم غذا صد چندان شود. پس از نيم ساعت خورشت جا افتاده شده را از روي حرارت برداريد تا به له نشود. خورشت به اصفهاني آماده شده را با برنج سرو كنيد و نوش جان كنيد.

 

گردآوري: بخش آشپزي

 

كاسه و پياله
سيني
شيريني خوري
بستني خوري
ميوه خوري
پارچ، بطري و ليوان
قاشق، چنگال و كارد
آسياب نمك و فلفل
سس خوري و آبليمو خوري
سرويس قاشق، كارد و چنگال
سرويس غذاخوري
كلمن و فلاسك
ظروف يكبار مصرف
ابزار مهماني
بشقاب
روميزي، رانر و زير بشقابي
سفره
معرفي سايت هاي جالب
ساير لوازم آشپزخانه


:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: ،
نویسنده : فروشگاه دخترانه
تاریخ : ۱۷ دى ۱۳۹۹
زمان : ۱۲:۱۰:۴۴
[ ]


 

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی