به گزارش گروه وبگردي باشگاه خبرنگاران جوان، درگزارش زير قصد داريم شما را با دستور پخت سوپ كرفس آشنا كنيم.
مواد لازم براي ۴ تا ۶ نفر روغن مايع - ۴ قاشق غذاخوري پياز متوسط - يك عدد، ساطوريشده مغز كرفس - ۸۰۰ گرم، ساطوريشده سيبزميني - ۲۰۰ گرم، نگينيشده سير - ۲ حبه، رنده شده (اختياري) آب مرغ - يك ليتر خامه صبحانه - نصف پيمانه (۱۲۵ ميليليتر) نمك و فلفل قرمز - به ميزان لازم
طرز تهيه ۱-روغن را روي شعله متوسط داغ كنيد و پياز، كرفس و سيبزميني را پنج دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود.
۲- سير را هم اضافه كنيد و يك دقيقه ديگر تفت دهيد.
۳-آب مرغ را بيفزاييد، هنگامي كه جوش آمد، شعله را كم كنيد و سوپ را حداقل ۳۰ دقيقه با در بسته بپزيد.
۴-هنگامي كه كرفس و سيبزميني كاملا نرم شد، سوپ را پوره كنيد. نمك و فلفل آن را اندازه و خامه را اضافه كنيد.
۵- سوپ را در كاسه بريزيد و با برگ كرفس و انواع سبزيجات تزيين كنيد.
نكات به جاي آب مرغ از آب گوشت، قلم يا سبزيجات هم ميتوانيد استفاده كنيد. به اين سوپ ميتوانيد مرغ آب پز هم اضافه كنيد تا خوشمزهتر شود. در اين سوپ تا ميتوانيد از برگ خوشعطر كرفس استفاده كنيد.